Težka situacija v času pandemije Covid-19 je močno ohromila delovne pogoje povsod po svetu. V podjetju Agileon Engineering d.o.o. se ažurno informiramo o spremembah, ki nastopajo v državah, kjer izvajamo svoje storitve. Skrbimo za varnost in zdravje svojih zaposlenih, v primeru okužbe z Covid-19 pa jim nudimo možnost vrnitve v domovino oz. nudimo izolirano bivanje […]

Težka situacija v času pandemije Covid-19 je močno ohromila delovne pogoje povsod po svetu. V podjetju Agileon Engineering d.o.o. se ažurno informiramo o spremembah, ki nastopajo v državah, kjer izvajamo svoje storitve. Skrbimo za varnost in zdravje svojih zaposlenih, v primeru okužbe z Covid-19 pa jim nudimo možnost vrnitve v domovino oz. nudimo izolirano bivanje za čas karantene.

Ne glede na trenutno situacijo, pa smo v nenehnem iskanju zanesljivih poslovnih partnerjev in vestnih ter strokovno usposobljenih zaposlenih.
Tukaj lahko preverite razpoložljiva delovna mesta : https://agileon.eu/zaposlitev/.

Kako je z vstopom v Nemčijo?

Vse osebe, ki potujejo v Nemčijo in tudi osebe, ki so v tranzitu morajo izpoljnjevati PCT POGOJ (preboleli, cepljeni, testirani). V primeru neizpolnjevanja PCT pogoja pa morajo osebe v 10-dnevno karanteno, ki jo lahko prekinejo po petih dneh bivanja z negativnim hitrim ali PCT testom. Vse osebe, ki vstopajo v Nemčijo z območij z visokim tveganjem, tj. visokorizičnih območij (Hochrisikogebiete), med njimi je tudi Slovenija, morajo pred vstopom izpolniti digitalni obrazec prek vstopnega portala, do katerega lahko dostopate tukaj. Po posredovanju vseh potrebnih podatkov boste kot potrditev prejeli datoteko PDF. Dokument morate ustrezno predložiti na meji. Več o aktualnih razmerah in novih pravilih si lahko preberete na spletni strani slovenskega veleposlaništva v Berlinu http://www.berlin.embassy.si/index.php?id=6054.

Naslednji članek

Zakaj je polaganje LAN kabla v vašem domu sploh smiselno in na kaj moramo paziti?