Zapriseženi k uspehu!

Agileon Engineering je podjetje, ki se primarno ukvarja z izvedbo elektroinštalacij. Podjetje, ki se je v preteklosti izključno ukvarjalo s programiranjem in nadzorom gradbišč za velika podjetja na domačem in tujem trgu, se je razvilo v storitveno podjetje, ki nudi podporo v vseh segmentih projekta. Agileon Engineering danes zaposluje preko 90 kvalificiranih delavcev.

Kliknite za prenos
Predstavitvena brošura

Poslanstvo

Poslanstvo podjetja Agileon Engineering je v prvi fazi, celovito in kakovostno izvajanje storitev v vseh fazah projekta. Da dosegamo kakovost in ustvarjamo zaupanje na svojem področju, zaposlujemo prvorsten kader strokovnjakov iz različnih področij, ki pokrivajo naše storitve. Vsak zaposleni v podjetju je dragocen člen, v katerega vlagamo znanje in nudimo varno ter pošteno zaposlitev. Samo tako dosegamo zastavljene cilje in žanjemo uspeh. S partnerji ustvarjamo trdne vezi in na podlagi dobrega imena in referenc, kujemo nova poznanstva in utrjujemo temelje podjetja.

Vizija & Strategija

Podjetje bo tudi v prihodnosti delovalo širom sveta in postalo eno tehnološko-inženirskih naprednejših podjetij. Ustvarjali bomo dolgoročna in zanesljiva partnerstva, preko katerih bomo uspešno vzpostavljali nove povezave zaradi dobrih referenc. Še naprej bomo vlagali v izobraževanje in podporo zaposlenih.

Zagotavljanje kvalitete

Podjetje je zapriseženo kvaliteti. S tem namenom poslujemo v skladu s pridobljenimi certifikati ISO9001 in SCCp.